filter_refresh.png

Experter på partikelfilter

landsväg.jpg

Marknadens ledande service för partikelfilter

Filter Refresh är marknadens ledande service för rengöring och återställning av partikelfilter. En rengöring kan spara dig tiotusentals kronor och ge nytt liv till din dieselbil.

Filter Refresh är snabbt, enkelt och mycket kostnadseffektivt, oavsett var i Sverige du bor. För att använda Filter Refresh måste partikelfiltret monteras ur fordonet och skickas till vår rengöringsdepå. Det kan din verkstad göra åt dig.

Vår rengöring är fullständig och långsiktig. Den kan inte jämföras med en regenerering eller kemiska tillsatser på något sätt. Resultatet är ett partikelfilter som fungerar som ett nytt, inte bara en tillfällig förbättring.

En av Filter Refreshs tekniker med ett partikelfilter till en BMW före inspektion och rengöring.

En av Filter Refreshs tekniker med ett partikelfilter till en BMW före inspektion och rengöring.


Våra kunder är mycket nöjda


Filter Refresh i rikstäckande avtal med Mekonomen Group

Filter Refresh har tecknat ett avtal med Mekonomen Group i Sverige. Det innebär att alla Mekonomen, MECA och MekoPartner verkstäder i Sverige nu kan erbjuda Filter Refresh till sina kunder.

Med sina 1025 verkstäder är Mekonomen Group den i särklass största verkstadskedjan i Sverige. Det gör att det nu har blivit mycket lättare och snabbare för dig som bilägare att få en prisvärd och smart lösning när du har problem med ett blockerat partikelfilter. 

Hitta närmsta verkstad inom Mekonomen Group här!

Läs en artikel om avtalet i MotorMagasinet.


Filter Refresh är effektivt

Från vår depå i Stockholm gör vi en komplett återställning av ditt partikelfilter och returnerar ofta redan samma dag.

Filter Refresh förbättrar miljön, sänker bränsleförbrukningen, minskar utsläppen och ger lägre servicekostnader. Resultatet av rengöringen blir mycket bra och ditt partikelfilter får funktion som när det var nytt. Kunder som använt oss är mycket nöjda.

Ett exempel på hur det kan se ut efter att vi har rengjort partikelfiltret:

Före: Partikelfiltrets genomflöde var helt blockerat av ett 1 cm tjockt lager av sot. Fordonet gick inte att starta. Klicka för att se i detalj.

Efter: Flödet genom filtret återställdes helt med rengöringen. Den rödbruna färgen kommer från det additativ (Eolys) som fordonet använder.

Efter: Flödet genom filtret återställdes helt med rengöringen. Den rödbruna färgen kommer från det additativ (Eolys) som fordonet använder.

 

Filter Refresh är billigt

Att rengöra ditt partikelfilter är inte dyrt och besparingen mot att köpa nytt är ofta 10 000 - 25 000kr. Du kan enkelt vända dig till din egen verkstad och be dem kontakta oss, eller någon av våra nuvarande samarbetsverkstäder för ett kostnadsestimat.


Vänd dig till oss med förtroende

Majoriteten av våra kunder är fordonsverkstäder, åkerier och ägare av stora fordonsparker med höga krav på service, kvalitet och kostnad. Vi har den senaste och mest avancerade utrustningen för rengöring och är specialiserade på system till personbilar.

Nu kan även du som privat bilägare enkelt och billigt använda dig av samma service.


Reco 2018.png

Följ oss på Facebook

Gilla oss på Facebook och läs mer om partikelfilter.


Spar pengar med Filter Refresh

Läs mer om hur andra bilägare sparat pengar med Filter Refresh.


Filter Refresh i media

Läs vad branschtidningar skriver om Filter Refresh.

 

Läs mer om partikelfilter

Vad är ett partikelfilter och varför blir det blockerat?

Partikelfilter kommer i en mängd olika storlekar och utformning. Här är tre olika till Nissan, Peugeuot och BMW.

Partikelfilter kommer i en mängd olika storlekar och utformning. Här är tre olika till Nissan, Peugeuot och BMW.