Vad tycker bilägare om Filter Refresh?

 

Roni, Stockholm. Ford Mondeo

"Hej och tack för ett väldigt proffsigt bemötande. Vill bara rikta ett stort tack till er på Filter Refresh för hjälpen jag fått. Filtret ska nu monteras och testas och jag tror inget annat än att den kommer fungera galant. Återigen, jättestort tack!"


Juha, ÖSTERGÖTLAND. Opel insignia Sports Tourer

"Det känns som jag fick en ny bil efter er rengöring! Den har säkert 100 hk mer nu än förut! Tack så jättemycket! Jag har rekommenderat er till min lokala Mekonomenverkstad. Får jag problem med mina arbetsbilar så kommer jag rengöra partikelfiltren på dem hos er med."


Rocky, Stockholm. BMW 525d

"Jag fick problem med DPF på min bil precis dagarna innan jag skulle åka på en lång resa ned till Holland. Eftersom jag jobbar på en bilverkstad så vet jag hur vansinnigt dyrt ett BMW partikelfilter kan vara. Det var bråttom att fixa problemet och Filter Refresh var den bästa lösningen. Både med avseende på kostnad och på tidsåtgång.

Jag gav dem partikelfiltret, som jag monterat loss själv, på förmiddagen och fick tillbaka det på eftermiddagen, helt rengjort och med perfekt funktion. Jag monterade i det och nollställde felkoderna med utrustningen på verkstaden. Bilen gick perfekt efter att jag monterat i det igen! Den drar mindre bränsle nu och känns lite piggare efter rengöringen. Jag rekommenderar absolut det här till mina kunder nu."