Feedback från kunder

Vad tycker professionella användare och verkstäder om Filter Refresh?

Vi pratar ofta med våra kunder för att förstå deras behov och hur de upplever vår service. Feedbacken är väldigt positiv och vi jobbar hårt för att den skall fortsätta vara det.


Motorcity, Svedala

"Vi skickade ett partikelfilter till er för rengöring. Ville bara tala om att det fungerade kanonbra! Vi fick en mycket nöjd kund som fick en bil tillbaka som gick betydligt bättre än tidigare. Ni hade en snabb och smidig hantering, och plus för det medföljande protokollet.

Nu vet vi hur vi skall hantera igensatta partikelfilter i fortsättningen!"


Mekonomen Skälby, Järfälla

"Vi fick in en kund med en BMW 1-serie som hade ett igensatt partikelfilter. Kunden tyckte att ett nytt DPF var alldeles för dyrt och hade varit i direktkontakt med Filter Refresh som han läst om på nätet. Vi kontaktade Filter Refresh för att få veta hur det skulle gå till och det visade sig vara väldigt enkelt. De kom till vår verkstad och hämtade upp partikelfiltret. Dagen efter levererades filtret rengjort och vi monterade i det i bilen och det gick utmärkt.

Vår kund var mycket nöjd med servicen från oss och Filter Refresh."Mekonomen, Hemmesta/Värmdö

"Partikelfiltret är en av de dyraste reservdelarna på en bil idag och därför känns det väldigt bra att kunna erbjuda detta alternativ till kunden. Det är mycket prisvärt och med positiv miljöpåverkan.

Protokollet är väldigt bra och visar för bilägaren hur rent partikelfiltret blivit."


AD Bilverkstad, Stockholm

"Första gången vi använde Filter Refresh var på en VW Transporter som vi hade vi provat att regenerera fyra gånger men inte lyckats. Då fick vi upp ögonen för Filter Refresh. Det tog dem en dag sen kom de tillbaka med ett helt rengjort och putsat partikelfilter som vi monterade och provkörde. Det gick bra och kunden blev mycket nöjd.

Jämfört med alternativen sparade vi mycket pengar åt kunden samtidigt som vi gav en bra och snabb service. Kunden kommer definitiv att komma tillbaka till oss.

Efter det har vi använt Filter Refresh igen och alltid med perfekt resultat. Det är snabbt, enkelt, billigt och miljövänligt."


Lämna feedback

Har du använt vår service?

Vi strävar alltid efter att bli bättre. Lämna gärna feedback på hur du upplevde Filter Refresh här.


Filter Refresh i media

Filter Refreshs service har blivit omskrivet i många branschtidningar. Läs vad de skriver här.