taxiskylt.jpg
 

Filter Refresh service för taxiåkare

Filter refresh rengör partikelfilter till samtliga taxibilar

Filter Refresh är marknadens ledande service för rengöring och återställning av partikelfilter. Vi har utrustning specialiserad för lätta fordon och kan hantera partikelfilter till alla förekommande taxifordon, t.ex. Mercedes E-klass, Volvo V70 med DX-motorer och olika VW dieselfordon.

Alla taxiåkare kan använda Filter Refresh. Det är snabbt, enkelt och mycket kostnadseffektivt, oavsett var i Sverige du finns:

  • Från vår depå i Stockholm kan vi göra en fullständig återställning av ditt partikelfilter och returnera redan samma dag
  • Montera ur partikelfiltret i din egen verkstad eller använd några av de verkstäder som erbjuder Filter Refresh
  • Ett återställt partikelfilter kostar från 2 000 kr exkl moms

Vi erbjuder integrerad service till större åkares egna verkstäder, eller individuell service till mindre åkare. Alla taxiåkare kan enkelt dra nytta av en återställning med Filter Refresh.

Med Filter Refresh får bilen bättre motorprestanda, sänkt bränsleförbrukning och minskade miljöutsläpp.

Tidigare har den huvudsakliga lösningen för att åtgärda ett igensatt partikelfilter varit att installera ett nytt, något som har kunnat kosta taxiåkerier långt över 20 000 kr för ett enskilt fordon. Med Filter Refresh kan taxiåkare nu snabbt, enkelt och mycket kostnadseffektivt återställa partikelfiltret till ursprunglig prestanda.

rengöring av SCR-katalystaor

Dessutom kan vi återställa AdBlue-blockerade SCR-katalysatorer. Moderna dieselfordon med AdBlue-teknik kan efter en tid råka utför att SCR-katalysatorn (även kallad efter-katalysator) blockeras av kristalliserad AdBlue eller AdBlue som inte haft exakt rätt specifikation.

Istället för att byta ut SCR-katalysatorn kan Filter Refresh rengöra den och återställa funktionen.

Privat bilägare?

Läs mer på vår konsumentsida.

Fördelar med Filter Refresh

Läs mer om varför Filter Refresh är det bästa valet för regnöring av  igensatta partikelfilter.

Kontakt

Kontakta oss för att veta mer hur du kan få Filter Refresh till din taxi.

010-171 06 00 verkstad@filterrefresh.se