Filter Refresh sparar pengar åt bilägare

Filter Refresh kan sänka dina utgifter rejält. Läs om några riktiga exempel nedan på hur vi hjälpt bilägare runt om i Sverige att spara pengar när de fått problem med sitt partikelfilter.

Alla kostnader inkl moms.


Peugeot Boxer, 2011, 15 000 mil

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

Verkstaden hade fått in en skåpbil som gått 15 000 mil och nu fått problem med partikelfiltret. DPF-varningslampan blinkade och bilen gick inte att köra på full effekt. Verkstaden, som använt Filter Refresh till tidigare kunder, gav bilägaren två alternativ: installera ett nytt, icke-original, partikelfilter för 18 000 kr eller använd Filter Refresh för 3 980 kr. Arbetskostnaden för båda alternativen var samma. Verkstaden ansåg inte att en regenerering var inte ett meningsfullt och långsiktigt alternativ eftersom problemet snart skulle komma tillbaka.

Kunden valde Filter Refresh. Verkstaden fick in bilen en måndag och kunde montera i ett rengjort partikelfilter redan på tidsdag eftermiddag. Bilägaren sparade 14 020 kr.


Audi a4, 2008, 21 000 mil

Audi A4

Audi A4

Ägaren till en Audi A4 såg DPF-varningslampan lysa under en långfärd. Vid hemkomst uppsökte han sin verkstad. 

Alternativen bilägaren fick var att köpa ett begagnat partikelfilter från en bildemonterare för 7 349 kr (och utan möjlighet att veta i vilket skick komponenten var) eller genomföra en Filter Refresh för 3 780 kr.

Kunden valde Filter Refresh och kunde hämta ut sin bil två dagar senare med en kostnadsbesparing på 3 569 kr och med originalkomponenten monterad. 


Iveco Daily, 2011, 38 800 mil

Iveco Daily

Iveco Daily

Ägaren till en Iveco Daily som gick ca 7 800 mil per år hade fått veta av verkstaden att han behövde ett nytt partikelfilter då det var fullt och verkstaden inte klarade av att regenerera det.

Verkstaden gav honom priset 33 000 kr, vara av 3 000 kr var arbete. Bilägaren tyckte det var orimligt dyrt och kontaktade Filter Refresh. 

Filter Refresh rengjorde partikelfiltret till full funktion för en kostnad av 3 980 kr och sparade ägaren smått otroliga 26 020 kr i reparationskostnad.


Filter Refresh i media

Läs vad branschpressen skriver om Filter Refresh.


Vad säger våra kunder?

Läs vad kunder som använt Filter Refresh tycker.